esmaspäev, 17. mai 2010

Volodin tuli juunioride meistriks

Tallinnas said eile läbi Eesti juunioride mv-sed. Esikoha saavutas 5,5 punktiga 7-st Aleksander Volodin. Pärast avavooru kaotust sai ta 4 võitu järjest ja kuigi vahepeal tuli sisse viik Mark Lapidusega, sai ta viimases voorus ainsana võidupunkti ning rebis konkurentidest ette. Volodin sai enamuse võite positsioonilises-tehnilises stiilis, silmailu pakkus võit Rumjantsevi üle.
Teise kohaga pidi leppima Jüri Holvason, kes sai turniiri keskel valgetega ootamatu nulli Triin Narvalt ning ei suutnud viimases voorus alistada Lapidust.
Pronksi teenis Sten Kasela, 4.kohale jõudis alles 12-aastane Ottomar Ladva.
Ladva paistiski turniiri esimesel poolel kõige rohkem silma - ilusad võidud Rumjantsevi, Moltšanovi ja Lapiduse üle viisid ta 3 punktiga 4-st ka esikohta jagama. Kahjuks tuli seejärel sisse mõõn - heast seisust tuli kiire kaotus Volodinile ning ebaõnnestunud mäng avangus ning samuti kiire kokkukukkumine Holvasoniga võtsid Ottomarilt vahepeal juba reaalsena paistnud medališansid. Sellegipoolest on aasta alanud talle väga edukalt - Eesti meistritiitlid kuni 14-, 16- ja 18-aastaste hulgas räägivad iseenese eest.
Poiste konkurentsis üllatas Triin Narva. Sai heas stiilis võidu Holvasoni üle, kuid Rumjantsevi, Moltšanovi ja Kasela vastu jäi selgelt puudu paremuste realiseerimise tehnikast (Kaselalt sai lõpuks isegi kaotuse).



!-- iChess v1.2, (c) 2007-2009 GameKnot.com -->

Play chess online

Kommentaare ei ole:

Blogiarhiiv